KEK IPAK IMA UGOVOR, ALI JOŠ KRATKO: Oteže se do zadnjeg dana, a glavno pitanje je – što se čeka?

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kek je unio dosta nemira među navijače nedavnom izjavom da mu ugovor istječe, ali da novi još nije dogovoren, odnosno da ima usmeni dogovor s Miškovićem da će se ugovor riješiti prije isteka starog.

Čini se kako je slovenski strateg Matjaž Kek pogriješio kada je rekao da ima ugovor do 15. lipnja. Iz Rijeke je stiglo objašnjenje kako je Slovenac službeno pod ugovorom do 30. lipnja, dakle još nekoliko dana. Kek je unio dosta nemira među navijače nedavnom izjavom da mu ugovor istječe, ali da novi još nije dogovoren, odnosno da ima usmeni dogovor s Miškovićem da će se ugovor riješiti prije isteka starog.

Predsjednik Rijeke istaknuo je ranije kako “nisu htjeli ometati Keka u sezoni tehnikalijama oko ugovora” i da će se sve riješiti kada završi sezona. Kek je sa Rijekom uzeo duplu krunu, prekinuo Dinamovu dominaciju i ispisao povijest, ali ugovora još uvijek nema.

Keku je u četvrtak istekao ugovor, a iz Rijeke su požurili s izjavom kako je ugovor ipak do 30. lipnja. Mišković je pak potvrdio kako će se problem s ugovorom riješiti sljedeći tjedan. Nadamo se samo da nećemo morati opet pisati 30. lipnja da Rijeku vodi trener bez ugovora, pogotovo nakon svega što je Slovenac napravio za momčad s Rujevice.

Novi transferi

Spomenimo kako je Rijeka već počela dovoditi pojačanja. Stigli su Gomelt, Punčec i Heber, ali paralelno stižu ponude za Andrijaševića iz Belgije, Bradarića je navodno na korak od Bologne koja planira dati pet milijuna eura, Elez je na meti Schalkea, a javile su se glasina kako odlaze Ristovski i Zuta.



Stefana Risovskog navodno traži Genoa, a Leonarda Zutu pak želi Rapid iz Beča.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI