KAOS I KRVAVI OKRŠAJ U MOSTARU! Za sve je kriv grafit, dva policajca završila u bolnici

Foto: Denis Kapetanović/Pixsell

Danas oko 14:30 došlo je do velikog sukoba navijača u Mostaru.  U obračunu je sudjelovalo 50 osoba, a tukli su se palicama i gađali pirotehničkim sredstvima. Sve se dogodilo zbog grafita.

Navodno su navijači Zrinjskog crtali grafit i to na zidu na kojem su svoj grafit namjeravali nacrtati navijači gradskog rivala Veleža pa je izbio sukob, pišu mediji iz susjedne BiH.

Policija je situaciju stavila pod kontrolu, a glasnogovornik ministarstva unutrašnjih poslova HNK Ljudevit Marić potvrdio je za Klix.ba da su se nepoznate osobe međusobno gađale pirotehnikom i kamenjem.

“Dana 13.11.2021. godine oko 14:20 sati na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela ERO, došlo je do fizičkog sukoba više mlađih NN lica pripadnika navijačkih skupina. Intervencijom pripadnika policijskih službenika MUP-a HNK sukob je prekinut i stanje javnog reda i mira stavljeno je pod nadzor. Dva policijska službenika zadobila su ozljede neutvrđenog stupnja i prebačeni su na hospitalizaciju u SKB Mostar. Također jedno mlađe muško lice zadobilo je teške tjelesne ozljede”, navode iz tamošnjeg MUP-a.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI