KALINIĆ NAPOKON ZABIO ZA ROMU! U Italiji još ništa nije gotovo, a zadnja tri kola donose pregršt uzbuđenja

Screenshot: HRT

U susretu 35. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru odigrao 0-0 protiv Fiorentine i tako je propustio priliku vratiti se na drugo mjesto Serie A.

Inter je dominirao, ali nije uspio probiti obranu Fiorentine.

Marcelo Brozović je za Inter igrao od 76. minute, dok je Milan Badelj kod viola igrao do 75. minute.

Roma nije imala problema protiv otpisanog SPAL-a i na gostovanju je pobijedila sa 6-1, a prvi pogodak na utakmici zabio je hrvatski napadač Nikola Kalinić u 12. minuti. Golove za rimljane zabili su još i Carles Perez (38), Aleksandar Kolarov (44), Bruno Peres (52, 75) i Nicolo Zaniolo (90), dok je strijelac za SPAL bio Alberto Cerri u 24. minuti.

Parma je pobijedila Napoli sa 2-1 udaljivši momčad iz Napulja od plasmana u Europu a sva tri gola pala su iz kaznenih udaraca.



Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Gianluce Caprarija, izjednačio je Lorenzo Insigne u 54. minuti, da bi Dejan Kuluševski tri minute prije kraja iz trećeg kaznenog udarca zabio za pobjedu Parme.

Torino i Verona su remizirali 1-1, dok je Lecce u derbiju začelja pobijedio Bresciju sa 3-1, no slavila je i Genoa u gradskom derbiju protiv Sampdorije sa 2-1, pa je Lecce i dalje u zoni ispadanja.

Kolo zatvaraju u četvrtak Udinese i Juventus, te Lazio i Cagliari.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI