KAKVA RAPSODIJA BIŠĆANOVIH DEČKI! Šimić nastavio briljantan golgeterski učinak i potpuno je nezaustavljiv

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Mlada hrvatska nogometna reprezenetacija do 21 godine  slavila je 2:0 protiv Estonije u Puli te su nakon pet kola i dalje na stopostotnom bodovnom učinku. Strijelci su bili Roko Šimić u 39. minuti i Jurica Pršir u 62. minuti. Hrvatska je cijelu utakmicu bila dominantna te je propustila nekoliko  vrlo dobrih prilika. Zasluženo vodstvo došlo je u 38. minuti, Okvir gola je pogodio Pršira odbijanac je u mrežu gostiju pospremio Roko Šimić. Šesti gol u kvalifikacijama sjajnog mladog napadača.

U 55. je izvana pucao Kačavenda pogodivši gredu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Hrvatska je razriješila u 62. minuti, a sjajan pogodak sa više od 20 metara zabio je Pršir.

Hrvatska vodi na ljestvici s maksimalnih 15 bodova i gol razlikom 14-3, a druga je Norveška sa 9 bodova i utakmicom manje, koliko ima i Austrija. Estonija je zadnja sa šest poraza i 0-19 razlikom pogodaka.

Pobjednici devet skupina i najbolja drugoplasirana reprezentacija izborit će izravan plasman na EP koje će se od 9. lipnja do 2. srpnja održati u Rumunjskoj i Gruziji.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI