KAKVA PREDSTAVA HAJDUKOVCA! Bijeli ga vratili kući, a on odigrao utakmicu karijere i razbio Istru

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Šibenik je u drugoj današnjoj utakmici u sedmom kolu hrvatskog prvenstva na Šubićevcu s 3:1 nadigrao Istru 1961. Odluka o pobjedniku pala je s 3:0 za domaće u prvom poluvremenu, a glavni junak pritom je bio Marin Jakoliš, 24-godišnji napadač koji je ovog ljeta došao na posudbu iz Hajduka.

Jakoliš se istaknuo ubilježivši asistenciju i dva gola, a s njegovim učinkom Šibenčani su pobjegli do prednosti koja se više nije dala stići.

Sve je počelo u 17. minuti, kada je Hajdukov igrač na posudbi na Šubićevcu krasnim prodorom ušao u kazneni prostor i potom pronašao Ivana Delića, koji je bio strijelac za 1:0.

Novi golovi slomili goste
Jakoliš je u 22. minuti ubilježio svoj prvi gol lijepim i preciznim udarcem malo izvan kaznenog prostora. Lopta koju je poslao prema golu bila je takva da Istrin golman Ivan Lučić nije mogao puno.

Najraspoloženiji Šibenikov igrač je do svojeg drugog gola stigao u 32. minuti. Jakoliša je pronašao Suad Sahiti, a strijelac je s lijeve strane kaznenog prostora još jednom lijepim udarcem ‘probio’ Lučića.



Šibenik ispred Puljana

Gosti iz Pule su do kraja utakmice uspjeli samo smanjiti zaostatak, a strijelac je bio 19-godišnji napadač Dion Drena Beljo (74′).

Šibenik je ovom pobjedom prestigao Istru na ljestvici. Momčad sa Šubićevca sada ima sedam bodova i skočila je na sedmo mjesto, poziciju ispred pulskog prvoligaša koji je prikupio bod manje, a ima i utakmicu manje od Šibenčana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Facebook Comments

Loading...
DIJELI