KAKVA BI TO TRANSFER BOMBA MOGLA BITI: Xavi i Barcelona žele Sosu? Ovo ima doista miris prave senzacije!

Foto: Guliver Images

Barcelona se dolaskom Xavija na klupu konsolidirala, igraju i djeluju sve bolje. No momčad i igra je još u stvaranju, s dovedenim pojačanjima se očito pogodilo. No čini se da je to tek početak jer Barca želi na deficitarnu poziciju lijevog beka dovesti novog igrača kao zamjenu za Jordija Albu.

Špekulira se o nekoliko imena a procurila  je informacija kako je katalonski velikan zagrizao za Bornu Sosu. Hrvatski lijevi bek već neko vrijeme vrlo dobro nastupa za Stuttgart, niže asistencije i nosi epitet jednog od najboljih lijevih bekova u Bundesligi. Navodno su Barcini predstavnici već su stupili u kontakt s ljudima koji brinu za karijeru hrvatskog reprezentativca.

Za Barcelonu je vrlo dobra stvar što Sosa nije previše skup, naime   u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 25 milijuna eura a koju bi i uz sve svoje financijske probleme Barca mogla  priuštiti.



Isti novinar ističe kako je Barcelona poslala skaute da uživo gledaju Sosu prošlog petka na utakmici s Borussijom Dortmund.

U katalonskom divu tako bi ponovno mogli vidjeti Hrvata nakon što je Ivan Rakitić, koji je i ostavio najveći trag, napustio Camp Nou. Osim njega su za Blaugranu nastupe upisivali i Robert Prosinečki, Goran Vučević, i Alen Halilović.

Osim Sose, Barcelona razmatra još dvojicu nogometaša na poziciji lijevog beka – Alfonsa Pedraza iz Villarreala i Josea Gayu iz Valencije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI