KAKO JE MOGUĆE DA OVO NE ZNA?! Davor Šuker imao je još veći gaf koji je prošao nezapaženo!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Naime, jeste li znali da predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, ne zna na kojoj je poziciji njegova reprezentacija na FIFA-inoj i UEFA-inoj ljestvici.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, sastao se u utorak s premijerom Andrejom Plenkovićem. Premda se očekivalo da će na sastanku biti riječi o provođenju Zakona o sportu i nesređenom stanju u HNS-u, Šuker tvrdi kako se o tome nije govorilo, već se razgovaralo nadolazećoj utakmici s Ukrajinom.

Ipak, javnost se kasnije zabavljala Šukerovom izjavom, odnosno, gafom koji mu je izletio prilikom objašnjavanja detalja sa sastanka. “Želimo cjelovit Zakon o sportu, za sve sportove, za sve sportaše, a sve drugo je što bi rekao gospodin Trap, fake news”, izjavio je Šuker i odmah postao predmetom poruge na društvenim mrežama. No, to je zadnje čemu bi se trebali smijati jer je Šuker u istoj izjavi rekao nešto puno gore.

Naime, jeste li znali da predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, ne zna na kojoj je poziciji njegova reprezentacija na FIFA-inoj i UEFA-inoj ljestvici. “Najvažnije je da je hrvatska nogometna reprezentacija deveta u UEFA-inoj ljestvici, da je 14. na FIFA-inoj ljestivici”, kazao je Šuker.

Problem je u tome što Hrvatska nije deveta na UEFA-inoj ljestvici i da Hrvatska nije 14. na FIFA-inoj ljestvici. Reprezentacija je zapravo na 16. mjestu na UEFA-inoj i na 16. mjestu na FIFA-inoj ljestvici. Stoga, onaj gaf od ‘Trapu’ i nije gaf kojem bi se trebali smijati.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI