KAKAV SPEKTAKL NA OTVARANJU HNL-A! Dinamo bio u velikom ponoru, Menalo zabio za potpuni preokret u nadoknadi!

Foto: MATIJA DJANJESIC Cropix

Nova sezona HNL-a 32.po redu počela je spektakularno. Branitelj naslova Dinamo je u ludoj utakmici 1. kola HNL-a pobijedio Lokomotivu na Maksimiru 3:2 golom Luke Menala u 91. minuti. Sjajno je bilo prvo poluvrijeme, gosti su vodili 2:0 u 23. minuti, uz još jedan poništen pogodak. Sandro Kulenović zabio je već u 4.minuti, na 2:0 povisio je Aliyu. Čačić je odmah reagirao s klupe i uveo je Drmića koji je s dva pogotka u 26. i 35.minuti vratio stvari na početak.

Drugo poluvrijeme dugo nije donosilo jako puno napetih stvari na terenu, no to se promijenilo u završnici. Lokomotiva je u 77. minuti ostala oslabljena isključenjem Marića, poslije intervencije iz VAR prostorije i pregleda snimke. Sudac Bel na koncu je donio odluku da je ulazak Lokomotivinog igrača džonom u dvoboju s Ristovskim bio za izravni crveni karton.

U završnici je Dinamo jurnuo po pobjedu, a nagrada mu je stigla kada je Menalo zabio u sudačkoj nadoknadi. Prije toga se iskazao Santini koji je svojim obranama držao stvari rezultatski izjednačenima, ali na koncu nije mogao spriječiti domaći dolazak do tri boda.

Na kraju, Dinamo je uspio i slaviti golom Menala u sudačkoj nadoknadi, kada je već djelovalo da pobjednika neće biti. Bila je to odlična večer na Maksimiru, pravi uvod u novu sezonu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI