KAKAV KAOS U GRAČACU! Morala intervenirati i policija: Sudac na utakmici dobio udarac šakom u glavu

Foto: NK Velebit Gračac/Damir Krajac/CROPIX/ilustracija

Utakmica NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice u drugoj ŽNL Zadar prekinuta je u 73. minuti nakon što je igrač gostiju nokautirao suca udarcem šakom u glavu. Igrala se utakmica 16.kola Druge ŽNL Zadar.

Bruno Števanja, nogometaš Vrčeva, dobio je crveni karton nakon jednog prekršaja. Prigovarao je sucu, ali sudac nije htio promijeniti odluku. Tada je Števanja doživio pomračenje uma i nokautirao suca. Vrčevo je suspendiralo Števanju i bit će izvan momčadi do daljnjega, a prijeti mu i kaznena prijava jer je na travnjak izašla i policija, javlja Zadarski.hr.

“Nakon što je glavni sudac Slaven Čirjak dodijelio Bruni Števanji crveni karton, ovaj se zaletio prema njemu i udario ga šakom iznad desnog oka. Sudac se od udarca srušio na pod. Nakon ukazane medicinske pomoći u 72. minuti odsvirao je prekid utakmice. Nije bio sposoban nastaviti utakmicu.

Nakon prekida utakmice na igralište je stigla ophodnja MUP-a, da bi obavila razgovor sa sucem i igračem koji je udario suca. Kapetan ekipe gostiju – predstavnik kluba izjavio je da potražuje da se dostavi snimka utakmice njima u klub na uvid kako bi razmotrili eventualnu žalbu na suđenje. U veoma rastrganoj i nervoznoj utakmici zbog opisanog događaja nastupio je prekid u 72. minuti”, napisao je delegat u izvještaju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI