KAKAV GAF PREDSJEDNIKA REALA! Na oproštaju Benzeme novog kapetana momčadi preimenovao u bivšeg košarkaša Kraljevskog kluba

Foto: GuliverImage/900/Cordon Press

Kontroverzni predsjednik Real Madrida Florentino Perez pozdravljajući okupljene zabunom rekao “Luka Dončić”, spomenuvši bivšeg Realovog košarkaša, ali se odmah ispravio i rekao “Luka Modrić”. Kapetan hrvatske reprezentacije se nasmijao, baš kao i ofenzivni igrač Lucas Vazquez koji se u tom trenutku okrenuo prema Modriću.

Organiziranom oproštaju nazočili su budući kapetani momčadi Nacho Fernandez, s kojim će Modrić dijeliti kapetansku vrpcu, i vratar Thibaut Courtois.

Sjajni francuski nogometaš Karim Benzema se oprostio od Real Madrida, kluba u kojem je osvojio rekordnih 25 trofeja tijekom 14 godina, na službenoj konferenciji za medije u utorak.

“Real Madrid je najbolji klub na svijetu, no smatram da je sada trenutak za otići i početi novu priču”, rekao je Benzema koji bi tako iduće sezone trebao zaigrati u ligi gdje se nalazi nekadašnji najbolji Realov strijelac Cristiano Ronaldo.

Foto: Cordon Press/Guliver Image

Ovaj 35-godišnji Francuz je u sportskom kampu Real Madrida, gdje je bio u pratnji braće i oca, izjavio kako mu je bio san potpisati za Real Madrid i ostati ovdje, ali mu je došla  druga prilika, te je u dogovoru s obitelji donio odluku. Benzema je potpisao ugovor sa saudijskim Al-Ittihadom, čije ime nije spomenuo na oproštaju.



“Uspio si pobuditi emocije kod svih koji vole nogomet”, rekao je Perez, dodajući da je Benzema peti igrač po broju nastupa u 121 godina dugoj povijesti kluba. Tijekom događaja novinarima nisu bila dopuštena pitanja pa ostaju nepoznati detalji zašto je Benzema, koji je imao ugovor do 30. lipnja, odbio ideju o produženju ugovora.

Španjolski novinari smatraju da je presudan bio veliki novac ponuđen iz Saudijske Arabije, ali i to što je musliman pa će biti blizu tamošnjem svetištu u Meki, ali Benzema nije rekao zašto je tamo odlučio otići.

Porijeklom Alžirac, trebao bi se brzo prilagoditi na život i kulturu Saudijske Arabije, a i jedan je od nogometnih idola u arapskim zemljama gdje ljudi masovno prate utakmice Real Madrida.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI