KAD MORSKI PAS OPTUŽI LISICU DA JEDE PREVIŠE MESA: Španjolci napali Dalića

Damir Krajac/CROPIX

Hrvatska u studenom igra odlučujući susret za odlazak na Euro u kojem nam je protiv Slovačke na Rujevici dovoljan i bod za plasman.

Izbornik Zlatko Dalić je za taj dvoboj pozvao svoje najbolje adute, što se španjolskim medijima, a posebno uglednom novinaru Jorge Pachecou iz El Española nimalo ne sviđa zbog kako on smatraprekomjernog granatiranja Lukinog tijela kojem je potreban odmor.

Hrvatski kapetan ozlijedio je kvadriceps protiv Walesa na posljednjoj reprezentativnoj akciji i zbog toga ga Zinedine Zidane nije mogao koristiti kako je htio. Prije toga Luka je ozlijedio aduktor na utakmici u Bakku. Pachecu to smeta jer je Luka ove jeseni za Hrvatsku odigrao 335 minute, a za Real samo 248.

“Novi Dalićev poziv nije neshvatljiv samo sa stajališta da se Modrić tek oporavio, već i sa sportskog aspekta. Hrvatskoj je za plasman na EURO dovoljan bod protiv Slovačke. Modrićeva predanost reprezentaciji je čvrsta, ali neshvatljiv je nedostatak popustljivosti Hrvatske prema Realu.”

Novinari u Španjolskoj su i ranije kritizirali Dalića da previše koristi Luku Modrića, zbog čega ovaj ne pruža najbolje partije za “Kraljevski klub”.



Ne laje pas zbog sela, rekli bi baba i dida.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI