Jurićeva Verona srušila Juventus: ‘Očitana nogometna lekcija Sarriju’

Screenshot

“Jurićeva ekipa očitala je još jednu lekciju velikanima. Juventus je pao u Veroni”, samo je jedan od naslova u vodećim talijanskim sportskim listovima nakon senzacionalne pobjede Verone nad Juventuso, prenosi Sportklub.

Nakon što je neporažen napustio Milan i sačuvao mrežu protiv čudesnog Lazija, Ivan Jurić jučer je u Veroni srušio Juventus i potvrdio kako je njegova momčad trenutno najveći hit Serie A, a talijanski mediji jutro nakon tog rezultata dižu u nebesa hrvatskog trenera te istovremeno kude Maurizija Sarrija.

“Verona i Jurić postali su fatalni i po Juventus”, stoji na naslovnici milanske Gazzette dello Sport.

“Nakon sjajnih predstava i remija protiv Milana i Lazija, Jurićeva Verona otišla je korak dalje i pobijedila preokretom Juventus koji je još jednom pokazao puno slabosti u borbi za Scudetto. Bila je to utakmica ludog ritma, u kojoj se Verona nije predala te je na kraju zbog toga i nagrađena velikom pobjedom koju njeni navijači neće još dugo zaboraviti. Verona je od misije opstanka stigla do pozicije i sna o Europa ligi”, dodaje Gazzetta.

Rimski Corriere dello Sport također je oduševljen podvigom hrvatskog trenera i njegove momčadi.



“Jurićeva ekipa očitala je još jednu lekciju velikanima. Juventus je pao u Veroni”, započeo je Corriere, pa dodao.

“Ronaldo nije više dovoljan Juventusu, vidjelo se to i u Veroni. S druge strane, Jurić je sjajno pogodio s izmjenama i u ludoj utakmici stigao do preokreta, a gol za pobjedu zabio je iz penala baš Pazzini, koji je ušao s klupe. Inter se sada može izjednačiti s Juveom, a Lazio mu prići na bod, dok Verona senzacionalno sanja Europu”, naglašava Corriere.

I torinski Tuttosportnaklonio se društvu iz grada Romea i Julije.

“Super Verona. Sarri, ovako više ne ide, drugi gostujući poraz Juventusa zaredom”, konstatira Tuttosport.

“Ronaldo je zabio desetu utakmicu zaredom i pokazao da je i dalje najbolji na svijetu. Međutim, Juventus je dopustio sjajnoj Veroni povratak, a potom i preokret te napravio još jedan krivi korak u borbi za Scudetto. Verona je sjajnom igrom i pobjedom pokazala da njeni rezultati ove sezone nisu slučajnost. Naprotiv, Jurić sada lovi plasman u Europa ligu”, stoji u tekstu torinskog lista.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI