Junior Fernandes pronašao novi klub: Do kraja sezone borit će se za opstanak!

Photo: Sanjin Strukicl/PIXSELL

Dinamo je pronašao novu destinaciju za svojeg donedavno najskupljeg igrača, a Junior će karijeru nastaviti na posudbi u momčadi koju trenira Safet Sušić.

Odbačeni čileanski nogometaš Dinama, Junior Fernandes, pronašao je novi klub, do kraja sezone igrat će u redovima turskog prvoligaša Alanyaspora. Dinamo je pronašao novu destinaciju za svojeg donedavno najskupljeg igrača, a Junior će karijeru nastaviti na posudbi u momčadi koju trenira Safet Sušić. Alanyaspor je posudio Juniora do kraja sezone, ali uz opciju otkupa njegova ugovora.

Turski prvoligaš preuzeo je i cjelokupan teret Juniorove plaće, tako da će Dinamo ipak malo lakše podmirivati financijske obveze u sljedećih pola godine. Prema pisanjima turskog portala Gercekalanya.com, Junior je obavio liječničke preglede i uskoro će se pridružiti momčadi. Inače, Alanyaspor je klub koji se bori za opstanak u prvoj turskoj ligi, trenutno se nalaze na 15. mjestu Superlige i stvari nisu baš obećavajuće, ali možda će im Fernandes donijeti prevagu. Trenutno je najveća zvijezda u Sušićevoj momčadi Vagner Love, nekada ubojiti ‘paker’ moskovskog CSKA.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI