JOSIP JURANOVIĆ IZNENADIO ODABIROM BROJA: Stigao je u Celtic i odmah izazvao komentare

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što se oprostio od Legije iz Varšave, Josip Juranović spreman je za nove izazove u karijeri koji dolaze u dresu Celtica.

Poslije dolaska u Glasgow, 26-godišnji hrvatski reprezentativni desni bek prošao je predstavljanje u novom klubu, a to je stiglo uz broj 88 na dresu koji je za Celtic poseban jer ga je ondje nosio svojedobno vrlo efikasni napadač Gary Hooper.

Juranović je predstavljen s Hooperovim brojem na svojem novom dresu, a klub ga je na predstavljanju počastio riječima – ‘dobrodošao u Raj, naš novi 88.’

Gary Hooper, danas 33-godišnji engleski napadač, za Celtic je igrao od 2010. do ’13., a u tom razdoblju imao je 138 nastupa u službenim utakmicama i čak 82 gola u tim dvobojima, uz 30 asistencija.

Iako je na oproštaju od Legije pokazao da zna zabiti, i to jako lijepo, Juranoviću golovi nisu glavna stvar, no sa svojim jakim adutima nadat će se da može opravdati broj koji ima na leđima.

Ispod objave u kojoj je hrvatski reprezentativac predstavljen po dolasku u Celtic, redali su se komentari navijača kluba iz Glasgowa, među kojima su se mnogi osvrnuli upravo na Hoopera. Dojam kakav je Englez ostavio u škotskom velikanu neće biti lako ponoviti. Juranović je došao, a u završnici ljetnog prijelaznog roka, dio navijača Celtica nada se dovođenju još jednog Hrvata.

U igri je Kristijan Lovrić, glavna napadačka prijetnja i najbolji strijelac Gorice, kojeg se povezuje s mogućim dolaskom u zeleno-bijeli dres kluba iz Glasgowa. Hoće li Juranović možda dobiti društvo, odgovor stiže uskoro.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI