JOŠ JEDAN VATRENI IMA NOVI KLUB: Josip Brekalo potpisao je za Torino

Hrvatski reprezentativac i dosadašnji krilni napadač Wolfsburga, Josip Brekalo, potpisao je za Torino, prenosi Sky Sport Italia.

Brekalo je bio jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta, a na kraju odlazi u klub koji se nije puno spominjao kao nova destinacija.

Za Brekala su zainteresirani bili Fiorentina, Milan, Inter, Leicester City, Villarreal i mnogi drugi europski velikani, a na kraju ide u Torino kod našeg trenera Ivana Jurića.


Jurić se nedavno žalio kako nema dovoljno pojačanja, a od tada su doveli dva nova igrača među kojima je i Brekalo. Talijani prenose kako je Brekalo potpisao na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora za 11 milijuna eura.

Brekalo se tako pridružuje hrvatskoj koloniji u Torinu. Jurić vodi momčad, dok je na posudbi u Torinu i Marko Pjaca, igrač Juventusa. Brekalo je od početka sezone imao problema s Nijemcima jer nije htio potpisati novi ugovor. Sve je manje igrao kod trenera Marka van Bommela i promjena sredine možda je upravo ono što mu je trebalo.Facebook Comments

Loading...
DIJELI