JORDAN ODBIO KUKOČA NA NJEGOVU VELIKU VEČER! Toniju umalo sve propalo: Stigao mu šaljivi odgovor našeg košarkaškog genijalca

Instagram

Hrvatski Pink Panther Toni Kukoč u subotu ulazi u košarkašku besmrtnost. Bit će primljen u košarkašku Kuću slavnih kao peti Hrvat u povijesti. Prije njega tu veliku čast su dobili Krešimir Ćosić, Dražen Petrović, Mirko Novosel i Dino Rađa.

Na svečanoj ceremoniji društvo će mu na pozornici praviti bivši suigrač Michael Jordan te vlasnik ekipe iz Chicaga, Jerry Reinsdorf.

Sam Smith, novinar i korničar Bullsa izjavio je kako su Kukoč i Jordan još davno obavili dogovor oko svih detalja. Ipak, u jednom trenutku ‘Air’ je Kukoču javio kako nije u mogućnosti uvesti svog bivšeg suigrača u Kuću slavnih u Naismithu.

Jordan je već i davno prije tvrdio da je Kukoču mjesto u društvu košarkaških velikana i obećao mu je da će on osobno uvesti u Hall od Fame.

Dogovor je propao kada je Jordan saznao da je ceremonija ulaska 11. rujna, točno na dan kada se udaje njegova kći Jasmine.



 

“Potpuno sam razumio, moraš biti uz obitelj. Čast mi je bila samo što je htio biti uz mene”, izjavio je Kukoč za NBA.com.

Sretan završetak

Ova priča je na kraju imala sretan završetak, bar za Tonija.

Vjenčanje Jordanove kćeri odgođeno je zbog koronavirusa što znači da je Jordan ipak u mogućnosti ispratiti Tonija u košarkašku vječnost.

Rekao mi je da bi ipak volio biti moj prezenter, ako ga i dalje želim. Što mislite da sam odgovorio? – rekao je Kukoč.

Uz Kukoča će ove subote u Kuću slavnih biti uvršteni Paul PierceChris BoshBen Wallace te Chris Webber.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI