JESU LI VIDJELI OGLAS NA NJUŠKALU? Stigla ponuda za kupnju Cibalije!

Foto: Moja Cibalia

Za kupnju 62.963 dionica, odnosno 52,00029% temeljnog kapitala HNK Cibalia š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, sukladno ponovljenom Javnom pozivu Grada Vinkovaca kao većinskog vlasnika nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša koji se danas natječe u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, pristigla je ponuda vinkovačke tvrtke GEM d.o.o. koja se bavi hotelskim poslovanjem.

Po riječima predsjednika Povjerenstva i zamjenika vinkovačkog gradonačelnika Gabrijela Šokičića, GEM d.o.o.ponudio je 101.000,00 kn za kupnju 62.963 dionica Cibalije u vlasništvu Grada Vinkovaca.

“Prihvatljivost i kvalitetu jedine pristigle ponude analizirat će Povjerenstvo za iznalaženje strateškog partnera u HNK Cibalia Vinkovci š.d.d. koje će zatim predložiti Gradskom vijeću daljnje postupanje u svezi iste”, izvijestili su iz Grada Vinkovaca.

Tvrtka GEM d.o.o. lokalna je kompanija koja posluje od 1989. godine, a većinski vlasnik je Ivan Cvitković. Osnovna djelatnost tvrtke je hotelsko poslovanje kojim se bavi u hotelima Gem i Slavonija u Vinkovcima.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI