JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA NAPUSTILA DINAMO: ‘Dinamo je bio čista ljubav i ostvarenje dječačkog sna’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Napadač Mario Gavranović napušta GNK Dinamo.

Švicarcu 30. lipnja ističe ugovor s Dinamom i 30-godišnji napadač će nakon tog datuma biti slobodan igrač. Gavranović je u Dinamo došao u zimskom prijelaznom roku 2018. godine te je u 87 nastupa za Dinamo zabio 37 golova uz 18 asistencija, a istovremeno je bio i švicarski reprezentativac.

Dinamovi navijači pamtit će ga kao igrača koji je bio posebno raspoložen protiv Hajduka. Zabijao je Gavranović redovito na Poljudu, a Hajduku je zabio i u finalu Kupa u Vinkovcima prije dvije godine.

Gavranović se po odlasku iz Dinama od kluba oprostio i na Instagram profilu.

“Danas je poseban dan u mojoj karijeri. Nakon dvije i pol godine sreće, zadovoljstva i čiste emocije, stigao je moj rastanak s najdražim klubom. Ne postoje riječi kojima bih opisao osjećaj svaki puta kada sam stavio grb Dinama na svoja prsa. Svaka sekunda u dresu Dinama bila je posebna i svaku ću pamtiti do kraja života. No, svaki sastanak nosi i rastanak, a ovaj naš se dogodio večeras kada sam posljednji puta istrčao na travnjak Maksimira.



Svi klubovi u mojoj karijeri bili su posao. Čisti profesionalizam. I za svaki sam davao cijelog sebe jer drugačije ne znam. No, Dinamo je bio nešto drugo. Dinamo je bio čista ljubav i ostvarenje dječačkog sna. Biti djelom momčadi koja je u dvije sezone donijela toliko veselja i sreće svojim navijačima je nešto posebno.I da nikada više ne odigram niti sekunde na travnjaku, moja karijera je igranjem za Dinamo ispunjena. Hvala svima vama koji ste bili dio mog maksimirskog puta. Od trenera, suigrača, ljudi iz kluba te navijača. S vama je sve to bila pjesma a u meni ćete imati najvećeg navijača!

Voli vas vaš Gavro”, napisao je Gavranović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI