Jedan gol na China Cupu bio je dovoljan: Kinezi poludjeli za Andrijaševićem i Rijeci nude pravo bogatstvo

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Jedan pogodak za C momčad Vatrenih protiv B momčadi Čilea, bio je dovoljan Franku Andrijaševiću da pobudi maštu kineskih rasipnika.

Neki su se s razlogom pitali kakve koristi će Hrvatska imati od sudjelovanja na China Cupu. Odgovor je stigao vrlo brzo, štoviše, kup nije ni završio, a već je jasno zašto su se Vatreni otisnuli na tako dalek put. Naime, pekinški klub, Beijing Enterprises FC, poslat će Rijeci ponudu za Franka Andrijaševića.

Hrvatsko ‘brandiranje’ po Kini ekspresno je donijelo rezultate, a ‘brandiranjem’ će se Rijeka očito prva moći okoristiti. Jedan pogodak za C momčad Vatrenih protiv B momčadi Čilea, bio je dovoljan Franku Andrijaševiću da pobudi maštu kineskih rasipnika. Beijing je pripremio ponudu od pet milijuna eura, a najboljem nogometašu Rijeke i HNL-a bit će ponuđena zarada od dva milijuna eura godišnje.

Za Sportske novosti tu je činjenicu potvrdio i Andrijaševićev agent, Andy Barra. “Istina je, Beijing Enterprises će Rijeci poslati ponudu za Andrijaševića”, kazao je Barra.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI