IZNENAĐENJE? Hajduk je počeo gubiti bodove i na Poljudu, istina posve praznom…

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Splićani su poveli u 66. minuti golom Franka Ohandze, koji je ušao u drugom poluvremenu. U 73. minuti gosti su izjednačili golom Mirka Ivanovskog iz kaznenog udarca nakon što je Savvas srušio Jovičića.

Veliko iznenađenje u Splitu, ako se uopće može nazvati iznenađenjem neodlučan ishod Hajduka na domaćem terenu u ovoj turbulentnoj sezoni. Naime, u susretu 27. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka i Slaven Belupa odigrali 1-1 (0-0).

Pred praznim Poljudom, jer je Hajduk kažnjen igranjem bez gledatelja zbog nereda na utakmici s Rijekom, Hajduk i Slaven Belupo odigrali su utakmicu za zaborav i podijelili bodove.
Nakon vrlo lošeg prvog dijela, u kojem Hajduk nije uputio udarac u okvir gola, Splićani su ipak poveli u 66. minuti golom Franka Ohandze, koji je ušao u drugom poluvremenu. U 73. minuti gosti su izjednačili golom Mirka Ivanovskog iz kaznenog udarca nakon što je Savvas srušio Jovičića. Hajduk je s bodom preskočio Osijek na trećem mjestu s 47 bodova, dok je Slaven peti s 30 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI