IZLJEVI LJUBAVI ZA LUKU MODRIĆA: ‘Luka, ti si meni ipak najdraži, svi te vole i cijene!’

screenshot

Iako mu je 37.godina na leđima Luka Modrić i dalje igra na vrhunskoj razini.

Fantastični hrvatski kapetan jedan je od rijetkih nogometaša koji ima status božanstva i legende u Realu.

Svojim fantastičnim igrama i još boljom formom uvijek uvjeri trenere Reala da ga se ne smiju odreći. Tako je i ove godine kad je zadobio puno povjerenje trenera Carla Ancelottija.

Koliko je naš Luka Modrić obožavan među navijačima Reala pokazuje i činjenica da je na blogu navijača Reala osvanulo ljubavno pismo upućeno kapetanu Vatrenih. Navijačica Reala nije se suzdržavala:

“Zadnjeg dana prijelaznog roka bila sam tužna što nismo doveli Mbappéa. Nadala sam se da će se to dogoditi i kad je postalo jasno da neće, bila sam pomalo razočarana. No, dolazak Camavinge, igrača za kojeg nisam do tad ni čula, popravio mi je raspoloženje i kao da je unio svjetlost u neku tamnu sobu. Nije on jedini. Tu je i Vinicius koji je posramio sve one koji su objavljivali memove s njim i postao je strašno dobar igrač. Rodrygo, Valverde i Asensio također. A što reći o Benzemi? Bio je i ostao klasa i u vrijeme Ronalda i nakon njega. Kompletan je igrač koji sve na terenu radi savršeno i može se boriti za Zlatnu loptu.



No meni si ipak najdraži ti, Luka. Tebe volim više nego sve druge. S 36 godina djeluješ tako mlado u brojnim stvarima, ali godine su te očito sustigle i ne možeš više sam na leđima nositi toliko veliki klub. Zato ti želim reći nekoliko stvari iako vjerujem da ih nećeš pročitati.

Ti si tako dobar i tako talentiran igrač da te i navijači drugih klubova cijene i poštuju i nikad te nisu vrijeđali. Gledat ću te u svakoj utakmici jer sam svjesna da ih nije preostalo puno. Voljela bih da budeš mentor mlađim igračima i da u tebi vide uzora i pokušaju biti kao ti. Tvoj udarac vanjskim dijelom kopačke nikad neću zaboraviti i on uvijek izvuče osmijeh na lice mojeg djeteta. Jedino što ti zamjeram jest što i ti stariš. Hvala ti na svemu. Puno ti hvala”, napisala je oduševljena navijačica.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI