IZBORNIK I VATRENI VRLO SAMOKRITIČNI: Izbornik detektirao problem! ‘Fali nam energije, mučimo se, izmorilo nas je trčanje’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Remi između Češke i Hrvatske 1:1, puno više odgovara našim suparnicima, koji su ovim bodom vjerojatno ostvarili svoj cilj prije Eura i sada na Englesku mogu ići potpuno rasterećeni.

Za razliku od njih Hrvatska  u 3.kolu mora pobijediti Škotsku, ali i iščekivati rezultate drugih utakmica ukoliko želi proći dalje.

“Ostaje gorak okus, nadali smo se pobjedi, u prvo poluvrijeme smo ušli loše totalno neorganizirano, dok smo se u drugom konsolidirali i imali bolje šanse ali nismo pobijedili”, rekao je igrač utakmice Luka Morić pa nastavio:

“Moramo se okrenuti zadnjoj utakmici i pobjedi za daljnji krug, moramo pobijedit ako želimo proći dalje. Sada se treba dobro odmoriti i proanalizirati što trebamo popraviti, i to je to”, rekao je Modrić.

Nismo igrali dogovoreno

“Slabije smo ušli u utakmicu, trčali smo jedan po jedan, nismo bili kompaktni no na kraju smo se konsolidirali. Imali smo neke šanse i na kraju tih 1:1 mislim da je zasluženo. Ostaje nam zadnja utakmica koju moramo pobijediti i idemo dalje”, rekao je izbornik Zlatko Dalić po završetku utakmice pa nastavio:

“Fali nam energije mučimo se, radili smo bespotreban presing visoko i izmorili se trčanjem, a dogovor je bio blok. Nakon toga smo bili bolji ali to nije bilo dovoljno da pobijedimo“, zaključio je Dalić.

Ne znam kako skakati

“Prvo poluvrijeme je bilo loše, istina dobili smo gol iz dvojbenog penala, ali sve je bilo loše. Poslije smo se digli i imali neke šanse, ali ovih 1:1 je na kraju zasluženo. Trebamo staviti glave na kup i ići na pobjedu”, rekao je Nikola Vlašić koji je imao najbolju priliku u drugom poluvremenu kad nas je mogao dovesti u vodstvo i do pobjede.

“Razočaran sam gledajući situaciju, ja Schicka nisam mogao vidjeti i to je prirodna pozicija mojih ruku, tako skačem cijeli život i ne znam kako skakati, kao svijeća to je nemoguće. Većinom ljudi misle da nije bio penal a da nije bilo VARA ne bi ga ni bilo, meni je žao ali ne mogu ništa promijeniti”, rekao je Lovren pa nastavio:

“Ne izgleda dobro. Prvo poluvrijeme nije bilo na našem nivou. Moramo se sjest i dogovorit je l’ neke stvari ne štimaju, ali nije svemu kraj i sve je u našim rukama ja vjerujem u ekipu”, rekao je Lovren i poručio navijačima:

“Dat ćemo više od ovog, mi smo sami svjesni da ovo nije bilo dobro, ne znam zašto smo čekali, trebamo dat sve od sebe i uzeti ta tri boda”, zaključio je Lovren.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI