Iz Dinama potvrdili: Matjaž Kek naš je prvi izbor za novog trenera Dinama!

Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

U medijima se pojavila informacija o tome kako je slovenski stručnjak i bivši trener Rijeke Matjaž Kek na korak od preuzimanja klupe Dinama. Već su krenule špekulacije oko toga kad bi Kek mogao i službeno reći da Dinamu te kako će se rješiti njegov odnos sa slovenskim nogometnim savezom obzirom da je Kek još uvijek aktulni izbornik nogomente reprezentacije Slovenije.

Krešimir Antolić prvi operativac Dinama obratio se javnosti vezano za najaktualnije teme vezano uz klub iz Maksimirske 128:

“Matjaž Kek nam je prvi izbor za trenera i pregovaramo s njim. Smatramo da bi s njim napravili dodatni iskorak. Zadržali dominaciju u Hrvatskoj i bili konkurentni u Europi” istaknuo je Antolić.

300-injak BBB-a, mirno je prosvjedovalo zauzevši mjesto na parkingu dok je policija držala liniju ispred Maksimira. Interventa policija pak zatvorila je ulaz na sam stadion. Ipak, 20-ak minuta nakon početka prosvjeda, sedam je predstavnika navijača ušlo na pregovore u prostorije stadiona. Ostali su ostali ispred.

Dinamo su predstavljali Krešimir Antolić i sam Zoran Mamić čiju su ostavku zahtijevali navijači, a kada je on to odbijao, Boysi su ostali odlučni. Ipak, nakon pola sata razgovora koji očito nije vodio nigdje, predstavnici navijačke skupine napustili su prostorije Maksimira.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI