IVUŠIĆ I SLUŽBENO NOVI IGRAČ PAFOSA, POČINJE AVANTURU NA CIPRU! Navijači Osijeka u šoku: ‘Otjerali su čovjeka…’

Foto: Screenshot

Ivica Ivušić (27) službeno je postao novi igrač ciparskog Pafosa, potvrdio je klub u objavi na društvenim mrežama.

Nogometni klub Pafos ima zadovoljstvo objaviti ugovor s iskusnim hrvatskim golmanom, Ivicom Ivušićem. Ivice, želimo ti sve najbolje na i izvan terena – napisao je klub na društvenim mrežama.

Ivušić je za Osijek branio od srpnja 2018. godine i u posljednjih se nekoliko sezona isprofilirao u jednog od najboljih hrvatskih golmana.

“Nakon gotovo pet godina opraštam se od kluba i grada koji mi je dao jako puno. Od prvog dana kada sam došao u Osijek osjećao sam se kao kod kuće zbog dragih ljudi koji su me prihvatili i bodrili. Hvala svakom suigraču, stožeru i svim marljivim ljudima u klubu s kojima sam surađivao u ovih divnih pet godina.”



“Navijačima želim od srca zahvaliti na ogromnoj podršci koju sam imao i ne postoje riječi koje mogu opisati koliko sam svima zahvalan! Ponosan sam što sam nosio bijelo-plavi dres i zauvijek ću Osijek nositi u srcu. Do ponovnog susreta”, napisao je Ivušić na Instagramu ranije tijekom dana. Za Hrvatsku je Ivušić nastupio pet puta i vlasnik je brončane medalje sa Svjetskog prvenstva u Kataru. U karijeri je još bio član Rijeke, Seregna, Intera, Prata, Istre i Olympiacosa.

Osijek je već u ovom prijelaznom roku prodao Diona Drenu Belju u Augsburg te Laszla Kleinheislera u Panathinaikos. Ivušić je treći kapitalac koji je napustio bijelo-plave, a zasad nema najavljenih zamjena.

Navijači Osijeka razočarani su odlaskom Ivušića.

“Otjerali su čovjeka na Cipar. Baš je zaslužio, drugi golman reprezentacije i inače odličan golman”, samo su neki od komentara.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI