Ivan Jurić pred ponudom karijere! Mogao bi voditi veliku nogometnu legendu

screenshot

Hellas Verona uz Atalantu hit je momčad talijanskog prvenstva. Predviđali su joj tešku borbu za ostanak u ligi nakon što su se tek vratili u Serie A preko play offa. No Ivan Jurić je momčad Verone pretvorio u sjajnu priču i trenutno se Verona načazi nas devetom mjestu ljestvice. Daleko od zone ispadanja koju su joj predviđali. Za sve je to najviše zaslužan upraov Ivan Jurić, koji za svoj rad dobijo samo pohvale, kako za neočekivan dobar bodovni saldo tkao i za igru koju Verona prezenetira na terenu iz kola u kola. Nije to promaklo ne samo medijjima i javnosti nego i čelnicima drugih klubova.

Maurizio Setti, predsjednik Hellas Verone priznaje da Jurić još nije potpisao novi ugovor Veronom. Naime za Jurića se zanima i Fiorentina. “Dok god ne vidimo potpis na ugovoru, ne znamo

hoće li Jurić ostati kod nas”, rekao je predsjednik Verona za Sky Sport Italiju pa dodao: “Nadamo se da će ostati i nastaviti s dobrim poslom, ali jasno nam je da mu mi ne možemo ponuditi ono što može dobiti u Fiorentini.”  Jurić se dkale lomi izmđeu ostanka u Veroni i odlaska u Fiorentinu gdje bi čekao naš Milan Badelj i velika legenda svjetskog nogometa, Franck Ribery. A ako što je poznato prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je Fiorentina također bacila oko na našeg Marija Mandžukića kojeg bi također željeli vidjeti u sovjim redovima.

Ivan Jurić uvijek ističe kako mu je nogometni učitelj Gian Piero Gasperini, trener Atalante i kojega je izuzetno cijeni. Jurić mu je bio pomoćnjik u Interu i Palermu.  “Gasperiniju često spočitavaju neuspjeh u Interu, koji je vodio tri mjeseca te je u rujnu 2011. godine nakon četiri poraza u pet utakmica dobio otkaz. Ja sam mu u Interu bio pomoćnik i u tom trenutku niti najbolji trener na svijetu ne bi uspio ništa promijeniti, kaže Jurić o Gasperniji i dodaje:

“Možda su Klopp i Guardiola trenutno bolji od njega, ali Gasperini je osmislio potpuno novi stil nogometa, koji je izuzetno napadački. To je prva istinska inovacija u nogometu još od tiki-take. Sada svi krademo od njega, ali on je uvijek korak ispred svih. Uopće me ne bi iznenadilo da on razmišlja kako već ove sezone postati prvak Italije”, kazao je Jurić nedavno u razgovoru za talijasnke medije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI