ITALIJU JE ZALUDIO I KOMPLIMENTI STIŽU SA SVIH STRANA: ‘On je kao vino, što stariji to bolji’! Što Nerrazuri čekaju s Perišićem?

Foto: Guliver Images

Ivan Perišić je glavna zvijezda Intera i igrač oko kojeg se lome koplja. Ugovor s milanskim klubom ističe mu zadnjeg dana lipnja, a on je kao staro vino, što stariji što bolji.

Ove sezone je igra doista briljantno s 33 na leđima u životnoj formi, u finalu Kupa je s dva pogotka donio Interu naslov protiv Juventusa pa je ljutito poručio upravi kluba: ‘Hoću li produljiti ugovor? S vrhunskim igračima ne čekaš zadnji trenutak’, kazao je Perija o svojoj sudbini.

Ne treba iznenaditi ako bude prvo ime Hrvatske i na Svjetskom prvenstvu u SAD-u 2026. godine. Trenutno je vjerojatno naš fizički najspremniji igrač što pokazuje iz vikenda u vikend svojim izvedbama na terenu.

IZRAZITO JE LJUT

Očito ima želju za ostankom u Milanu, no prije nekoliko dana se pojavila informacija da će Ivan završiti u Chelseau, no ista nije potvrđena, štoviše zasad je demantirana, no za Perišića su interes pokazale još dvije momčadi, Interov veliki rival Juventus i najbogatiji klub na svijetu Newcastle.



Iako mu je klub doveo konkurenta Gossensa iz Atalante isti se ovog proljeća nije naigrao jer Perišić jednostavno briljira igrom, kako u napadu tako i u obrani gdje, što je pokazao i protiv Caglarija u pobjedi 3:1 koja je Inter i dalje kolo prije kraja ostavila u borbi za naslov prvaka uoči zadnjeg kola. Perišić je na učinku od  sedam golova i isto toliko asistencija, no cjelokupna igra Perije ove sezone je na visokoj razini, nije samo stvar u golovima i asistencijama. Čizma je potpuno oduševljenja onim što naš repreznetativac pokazuje i koliko je važan za igru Intera.

PREPUNI HVALE

“Što više ljudi pričaju o njegovom ugovoru, to bolje igra. On raste i dolazi do izražaja kako utakmice postaju sve odlučujuće”, piše najčitaniji talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport ponovno hvaleći Perišića.

Navijači Hajduka ove su zime se jako aktivirali u nagovaranju Perišića na povratak u njegov matični klub iz kojeg je otišao još kao 17-godišnjak. No čini se da zasad to nije realna opcija, no nikad se ne zna možda Hajdukovi čelnici uspiju napraviti novi senzacionalni transfer koji bi sigurno zaludio Split i Hrvatsku. Perišića i Inter prije svega toga očekuje završno kolo Serie A u kojem će Inter dočekati Sampdoriu, a Milan ide u goste Sassuolu.

Računica je jasna, Inter mora pobijediti Sampodoriu i nadati se čudu i porazu Milana, što je jedini ishod koji bi im osigurao obranu naslova prvaka. Ukoliko obje momčadi pak budu imale isti broj bodova naslova će opet pripasti Milanu koji je bolji u međusobnom omjeru s Interom.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI