Ikona Futsal Dinama otkrila dugo čuvanu tajnu: ‘Zidane mi je rekao: Ronaldo je egoist i nikad neće uspjeti u Realu’!

Prije čak osam godina Zizou je imao dosta drugačije mišljenje od ovog današnjeg o Cristianu Ronaldu. Što je tada govorio Zidane otkrio je jedan doista živopisan nogometaš koji trenutno igra u zagrebačkom Futsal Dinamu.

Real Madrid imao je izrazito uspješnu sezonu, uzeli su naslov prvaka Španjolske i Ligu prvaka, a mnogi će naglasiti kako je na kraju za to sve itekako zaslužan dobar odnos između Cristiana Ronalda i trenera Zinedinea Zidanea.

Ronaldo se ove sezone u nekoliko navrata našao na udaru navijača zbog slabije forme, nagađalo se da su i on i Zidane zahladili odnose, ali na koncu je ipak Cristiano bio jedan od najzaslužnijih za dobar uspjeh Reala, baš kao i Zidane.

No, čak i oni koji ne prate nogomet znaju da Ronaldo katkada zna imati dosta problema s vlastitim egom i taštinom, a znao je to Zidane puno prije nego što je preuzeo klupu Reala. Prije čak osam godina Zizou je imao dosta drugačije mišljenje od ovog današnjeg o Cristianu Ronaldu. Što je tada govorio Zidane otkrio je jedan doista živopisan nogometaš koji trenutno igra u zagrebačkom Futsal Dinamu.

Naime, za tu ekskluzivu pobrinuo se Antonio Franja, već legendarni zagrebački malonogometaš koji u 39. godini života završava svoju karijeru u Futsal Dinamu. Kako je sudbina spojila Franju i Zidanea? Franja je na ljeto 2009. godine otputovao u Kanadu kako bi odigrao humanitarnu utakmicu na kojoj je nastupao uz svojeg idola Zidanea. Tada je Ronaldo bio glavna vijest svih sportskih medija, a Franja je pitao Zidanea što misli o rekordnom transferu Ronalda iz Manchestera u njegov Real.

“Sjećanja na igranje sa Zidaneom mi nikad neće izblijediti. Kad se nekom diviš cijelu svoju karijeru, a onda dobiješ priliku zaigrati s njim na istom terenu pa te još on i pohvali, osjećaj je fenomenalan. Večer nakon humanitarne utakmice, Zizou mi je rekao kako misli da Cristiano Ronaldo neće biti uspješan u Real Madridu jer je doista rijedak individualac i gleda isključivo na sebe, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu. Danas, dosta godina kasnije, vjerujem da je itekako promijenio mišljenje, ako ne prije onda u zadnjih godinu i pol”, rekao je Franja za službenu stranicu Futsal Dinama.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI