IGRAČKA LEGENDA ZBOG OVOG JE DOBILA CRVENI: ‘Je*em vam mater svima. Je*em vas u usta. Neka budu prvaci’

Foto: Pixsell

Derbi 12. kola 1. HNL između Rijeke i Dinama ponudio je čak šest pogodaka, a bilo je i lijepih driblinga, poteza, udaraca, ali i VAR provjera.

Utakmica je bila vrlo zahtjevna za suđenje, a sudac Pajač je podijelio pet žutih kartona te jedan crveni.

Crveni karton je zaradio Rijekin pomoćni trener te bivša igračka legenda, Danko Matrljan.

“U 72. minuti isključio sam Danka Matrljana zbog ulaska u teren i psovanja: “Je*em vam mater svima. Je*em vas u usta. Neka budu prvaci”, zapisao je sudac Pajač u zapisnik utakmice.

Ljut je bio i glavni trener Rijeke, Goran Tomić.



“Rekao bih da smo odigrali prvo poluvrijeme savršeno, bez pogreške, cilj je u drugom dijelu bio da idemo na isti način. Ipak, drukčije je kada primiš dva gola iz kaznenog udarca”, izjavio je Tomić nakon utakmice.

“Razlog pada? Dva penala su presudila. Dinamo nije stvorio ništa iz igre, a poslije toga je dobio krila. Ne zamjeram svojim igračima ništa, osim neopreznosti u kaznenom prostoru”, dodao je.

Drmić je Riječane doveo u vodstvo u sedmoj minuti lijepim udarcem sa 17 metara. Isti igrač je i poduplao prednost u 38. minuti, a Velkoski je u 41. minuti doveo Rijeku na velikih, činilo se nedostižnih, 3:0.

Modri se nisu predavali. Krznar je na poluvremenu napravio trostruku zamjenu te očito pogodio. Petković s dva pogotka iz kaznenih udaraca dovodi Dinamo na korak do povratka u igru. Prvo je izjednačio Oršić, ali gol je ipak poništen zbog prekršaja Ivanušeca u izgradnji napada. Uspio je Dinamo doći do vrijednog boda pogotkom Komnena Andrića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI