IBRAHIMOVIĆ ŠOKIRAO LIJEČNIKE! ‘Doktori tvrde da tako nešto još nisu vidjeli, žele na njemu provoditi istraživanje’

Facebook: Manchester United

Čovjek ima 35 godina na leđima, a ove sezone je u najjačoj ligi svijeta zabio 17 golova i podijelio pet asistencija, odnosno u svim natjecanjima za Manchester United upisao je 28 pogodaka i deset asistencija, a odigrao je čak 46 utakmica.

Znali smo da je nogometni fenomen, ali vjerojatno nitko nije očekivao da će Zlatan Ibrahimović biti i medicinski fenomen. Čovjek ima 35 godina na leđima, a ove sezone je u najjačoj ligi svijeta zabio 17 golova i podijelio pet asistencija, odnosno u svim natjecanjima za Manchester United upisao je 28 pogodaka i deset asistencija, a odigrao je čak 46 utakmica. Odigrao bi vjerojatno i sve do kraja da u utakmici Europske lige protiv Anderlechta prije par tjedana nije ozlijedio prednji križni ligament.

Ozljeda je to koja igraču u njegovim godinama vjerojatno znači kraj karijere, ali Zlatanu je samo značila kraj sezone. Ibrahimović je operiran u SAD-u, a liječnici su ostali šokirani njegovim tjelesnim stanjem pa bi se njegov povratak na travnjake mogao dogoditi puno prije nego što se očekivalo.

Pozivajući se na švedske izvore Eurosport prenosi riječi Ibrahimovićeva agenta, Mina Raiole, koji pak tvrdi kako su liječnici ugodno izenađeni Zlatanovim koljenima i ako se na stranu makne sadašnja ozljeda ligamenta, da ne mogu vjerovati da Ibrahimović ima tako zdrava koljena, odnosno, da dugogodišnja karijera nije ostavila traga na njegovim koljenima.

“Njegovo koljeno je toliko jako da liječnici tvrde kako takvo što nikad nisu vidjeli. U nevjerojatno je dobrom stanju za nogometaša koji igra dvadeset godina, u njemu nema oštećenja. Zlatan je toliko jak da liječnici, koji rade na najboljem institutu za koljena i ligamente, žele da se nakon karijere vrati kako bi na njemu proveli istraživanja. Vratit ćemo se i nakon karijere ga ponovno ‘otvoriti’ i provesti istraživanje na njegovim ligamentima”, kazao je Mino Raiola.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI