I NJEMU SE KONAČNO OTVORILO! Kad bi se on vratio u formu bila bi to kapitalna prednost za Dinamo

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamove navijače zacijelo će razveseliti bolja forma plave momčadi nego prethodnih tjedana. Krznarova momčad u gostima, u Koprivnici protiv Slaven Belupa bila je i razigrana i raspucana. Lijepih i sigurnih 4-1 dobro će doći prije europskog ispita sljedećeg tjedna…

A što je još važnije i Dinamovi konkurenti u prvenstvu, a ima ih više, dobili su poruku da je Dinamo i dalje dobar, opasan i još uvijek glavni favorit za osvajanje naslova prvaka.

Makar, mnogi će pomisliti da je Slaven Belupo pao šaptom, bez otpora. Ne, nije to bilo baš tako. Dok je imao snage i nade koprivnički sastav je i prijetio, odupirao se, zapravo je svojom partijom nagnao Dinama da da sve od sebe.

Odlične vijesti za navijače

Jer, kod 0-0 kuhalo se i pred vratima Livakovića, lako je Slaven Belupo prvi mogao povesti. Ipak, nije a onda je uslijedio brzopotezan napad, Mišić je našao Baturinu na desnoj strani, prizemna lopta na drugog stativi našla je Jurića. I Dinamo je poveo i sve je trebalo biti lakše.

Domaćin se i dalje nije predavao, pa je Krstanović propustio prigodu za poravnanje, pogodio je stativu. I onda je na scenu stupio Oršić, a njegova forma će trebati Dinamu u Europskoj ligi. Na fin ubačaja Petkovića Oršić je pokazao kako majstorski barata loptom, primio ju je jednom, raspalio drugom nogom, za divan gol.



I tada je sve bilo gotovo. Jasno. Slaven Belupo je izgubio nadu, a tada je najteže igrati. Dinamo je bio lepršav, a prvi pogodak u ovoj sezoni u prvenstvu postigao je Bruno Petković. Kad bi se on vratio u formu bila bi to kapitalna dobit za Dinamo.I ovaj gol bio je majstorija, potkopao je loptu ispred vratara, ne može to svatko tako dobro učiniti.

Gol je dao i Čop, četvrti za Dinamo, sad je utakmica nalikovala na reviju, a trud Slaven Belupa ipak je bio nagrađen jednim golom. Dinamo više nije pazio, poentirao je Grgić.

Eh, što ti je nogomet. Dinamo je tako lako razbio Slaven Belupo na njegovom terenu, a na početku prvenstva taj isti Slaven Belupo uzeo je mjeru Dinamu na Maksimiru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI