HRVATSKI RUKOMETAŠ PODLEGAO OZLJEDAMA! Stigla je vijest koje smo se svi bojali: Oglasio se i shrvani brat…

Foto: RK Butel Skoplje

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u 27. godini zbog posljedica srčanog zastoja, objavio je njegov klub Butel.  Tužan je to vijest koja stiže iz Skopja.

Tot je u noći sa srijede na četvrtak podsjetimo, u 4:11 primljen u bolnicu bez, kako je izvijestila sjevernomakedonska policija, vidljivih tragova nasilja. Nažalost, liječnici mu nisu uspjeli spasiti život, podlegao je ozljedama…

Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe, napisao je shrvani brat Boris.

Tko je Tot? Riječ je o igraču koji igra na poziciji desnog vanjskog, prošle je sezone stigao u Butel iz Ohrida i tad je bio meta medija jer je ondje – svjedočio tragediji.

tadašnji njegov suigrač i makedonski reprezentativac Nikola Danilovski umro je u 26. godini života. Policija je njegovo beživotno tijelo pronašla u jezeru Ohrid, u turističkom naselju Lagadin.



Denis je iz Đakova, otac je nogometni trener, ali sin je završio u rukometu, kao i mlađi brat Boris, što je u Đakovu većini prvi izbor. Kako smo već i pisali dio karijere proveo je i  Ademar Leonu. Godinu dana prije Ademara prošao je tešku ozljedu koljena. A nakon sezone Španjolske vratio se u hrvatsku ligu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI