Hrvatski reprezentativac na raskrižju karijere: Mourinho i Conte počeli s aukcijom, početna cijena od 60 mil. eura već nadmašena!

Facebook

Mourinho već dulje vrijeme prati rad hrvatskog krilnog napadača i spreman je za njega, navodno, ponuditi 60 milijuna eura, no...

Već se tjednima govori o prelasku hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića iz Intera u Manchester United. I talijanski i engleski mediji gotovo su uvjereni u to da će Perišić sljedeće sezone braniti boje mančesterskog crvenog kluba, ali u priču se neočekivano umiješao menadžer Chelseaja, Antonio Conte.

Mourinho već dulje vrijeme prati rad hrvatskog krilnog napadača i spreman je za njega, navodno, ponuditi 60 milijuna eura, no, Conte i Abramovičevi financijski kapaciteti ugrozit će Portugalčevu misiju. Naime, Chelsea sprema još veću ponudu, odnosno, pet milijuna eura više.

Gazzetta Dello Sport navodi kako je prodaja Perišića prioritet novim, kineskim, vlasnicima Intera kako zbog financijskog fair-playa, tako i zbog činjenice da klub planira dovesti Domenica Berardija i Federica Bernardeschija, a za njih će im trebati ogromna svota novca. Isto tako, želja ‘nerazzurra’ je i ponajbolji igrač Napolija ove sezone, Dries Mertens jer mu ugovor istječe koncem sljedeće sezone.

Dakle, talijani su uvjereni da će Inter žrtvovati svojeg ponajboljeg igrača, Perišića, a kako se nudi svota gotovo trostruko veća od njegove trenutne procijenjene vrijednosti. Isto tako, obavi li se ovaj transfer, Perišić će postati najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena, sa 65 milijuna eura bit će skuplji od Modrića i Kovačića zajedno.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI