Hrvatska pobijedila Wales 2:1

screenshot

Hrvatska je na stadionu Gradski vrt u Osijeku  odigrala vrlo važnu utakmicu protiv Walesa u kvalifikacijam aza Euro 2020.

Nešto sreće je bilo za nas odmah u 18. minuti te 1:0.  Nakon kontre Perišić je sam s lijeva, ušao je u kazneni prostor, gađao Kramarića, ali je Jamie Lawrence u pokušaju da očisti loptu ugurao ju u vlastitu mrežu.

U drugom poluvremenu brzo, u 48. vodimo s 2:0. Modrić je krenuo prema golmanu, dao je Perišiću kojem je uklizao Roberts, ali Perišić ga nadmudruje i prizemnim udarcem u donji desni kut zabija za 2:0.

Tada je Bale imao nekoliko prilika za smanjenje rezultata,a u 75. strašan udarac iz daljine, iznenadan i jak, uz samo vratnicu, ali Livaković odlično brani.

A na kraju na 2:1 smanjuje u 78. minuti sjajnim udarcem Brooks. Pašalić griješi nakon auta, dodao je lotu Walesu, ona je došla do Brooksa, on puca s 18 metara, lopta pogađa Vidu i vara Livakovića.U 91. Pašalić je proigrao Kramarića sjajnom loptom, koji je sebičan i puca, umjesto da je poslužio usamljenog Perišića.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI