HRVATSKA OSTALA BEZ POBJEDE U VELIKOJ DRAMI! Var nam oduzeo pobjedu, Rusija će morati pasti u Splitu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u drami u Gradskom vrtu ostala je bez pobjede nad Slovačkom, završilo je 2:2.

Izbornik Dalić bio je u pravu kad je kazao u uvodu utakmice da će ovo biti najopasnija utakmica za Hrvatsku.

Koliko drame, preokreta, pa i poništen gol koji je u jednom trenutku pogurao Hrvatsku na 3:2. Već smo slavili gol Vlašića koji bi nam donio pobjedu, no oglasio se VAR. Nije to bila ona večer kakvu smo gledali hrvatsku u rujanskim i listopadskim uzbuđenjima, iako se požrtvovnost  na teškom terenu ne može osporiti.

Pogodili smo i gredu u završnici prvog dijela, Kramarić nije imao sreće.

Rusija je pobjedom u Mariboru preuzela vodstvo na ljestvici dva kola prije kraja kvalifikacija. “Zbornaja” sada ima 19 bodova, dva više od Hrvatske, pa će po svemu sudeći o prvom mjestu u skupini odlučivati hrvatsko – ruski dvoboj u Splitu 14. studenog.



Slovačka je dva puta vodila u Osijeku (1-0 i 2-1), “Vatreni” su dva puta izjednačili, ali nisu uspjeli i preokrenuti rezultat. Za Hrvatsku su zabili Andrej Kramarić (25) i Luka Modrić (71), a za goste Ivan Schranz (20) i Lukas Haraslín (45).

Naša je obrana kapitulirala nakon 635 minuta. U susretu protiv Slovačke Dominik Livaković je dva puta vadio loptu iz svoje mreže.

2:2 na kraju, rezultat kojem se nismo nadali.

Za izravan plasman u Katar u Splitu će morati pasti Rusija. Pred Vatrenima je težak zadatak ali oni su nas navikli na drame.

Uoči posljednja dva kola u studenom Rusija vodi u skupini  sa 19 bodova, Hrvatska je druga sa 17 bodova, dok Slovačka i Slovenija imaju po 10 bodova.

Posljednja dva kola na rasporedu su 11. i 14. studenog. Hrvatska prvo gostuje na Malti, dok će Rusija ugostiti Cipar, a u zadnjem kolu, 14. studenog u Splitu će snage odmjeriti Hrvatska i Rusija.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI