‘HRVATI SU SPORTSKA SILA, A NE MI SRBI’: ‘Pa gdje su našli sad tog Popadića? Mi smo potpuno sportski propali’

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Hrvatska vaterpolo reprezentacija u jednoj fantastičnoj utakmici istinski očitala lekciju olimpijskom pobjedniku. Pali su susjedi Srbi u vaterpolskom klasiku ova, pomlađena generacija, s pravom sanja i medalju. O šoku i reakciji tamošnjih medija već smo pisali odmah nakon utakmice.

Danas smo malo prelistali komentare baš navijača po društvenim mrežama i po tamošnjim portalima da vidimo “pravu sliku” i ima bome zanimljivih objava. No ono što je jedinstveno, da nema neke prevelike tuge, prevladavaju iskrene čestitke boljem protivniku.

“Ovim momcima nikad nisam ništa zamjerio, dali su sve od sebe, ali Hrvatska je bila bolja”, piše jedan, “Čini se da je Hrvatska bolje odradila smjenu generacija, golman Hrvatske je presudio”, komentira drugi.

Baš je naš sjajni golman bio na meti komentara.

“Pokopao nas je ovaj Popadić, gdje su njega izvukli!?”Neki su pak puno radikalniji što se njihovih sportskih ljubimaca tiče.

“Propali smo u svim sportovima, a Hrvati su sportska sila makar ih je dvostruko manje. I u tenisu su nam kao nacija održali lekciju na Olimpijskim igrama. O nogometu da ne pričamo”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI