HRGOVIĆ USKORO MORA BITI SPREMAN! Crnogorac prijeti hrvatskoj zvijezdi, otkriveni detalji iduće borbe

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski teškaš Filip Hrgović dugo je čekao objavu novog meča u profesionalnoj boksačkoj karijeri, a sada se zna i kada stiže novi nastup. Nastavljajući svoju priču u ringu, 29-godišnji Hrgović će se sresti s dvije godine starijim Crnogorcem Markom Radonjićem, a taj meč dogodit će se vrlo brzo.

Zakazan je za 10. rujna, bit će održan u Klagenfurtu u Austriji, što ne ostavlja hrvatskom teškašu previše vremena da se spremi za izazov koji pred njega postavlja 31-godišnji crnogorski boksač.

Bit će to meč za IBF-ovu međunarodnu teškašku titulu, koju Hrgović brani. Obojica boksača će u okršaj ući bez poraza u profesionalnoj karijeri, Hrvat sa svih 12 pobjeda, uz 10 rješenja mečeva nokautom, a Radonjić s omjerom 22-0-0, sa svim pobjedama nokautom.


Izazov za obojicu

Meč koji će se uskoro dogoditi u Klagenfurtu bit će veliki izazov za obojicu. Iz Hrgovićevog kuta gledanja, jedina opcija je nova pobjeda kojom bi pokazao da ga nije poremetilo dugo razdoblje bez nastupa, još od studenog prošle godine.Hrvatski teškaš je lani u studenom na američkoj Floridi tehničkim nokautom svladao Rydella Bookera, teškaša iz SAD-a, a u međuvremenu se dogodila epizoda s drugim američkim boksačem koja je jako naljutila Hrgovića.

Hrvat se ranije ove godine trebao sresti s Michaelom Hunterom, a nakon što je meč već bio na pomolu, Amerikanac je od njega odustao ne spominjući razloge.

Hrgović to nije primio mirno. Nakon toga je nekoliko puta javno prozvao Huntera da je kukavica, žalio se i zbog planova koji su bili poremećeni, no sada je ipak dočekao novu šansu u ringu koja dolazi uskoro.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI