HOFFENHEIM IDE: Kramarić ušao kao pričuva i s dva gola torpedirao Darmstadt

Kramarić je u igru ušao tek kao pričuva u 50. minuti utakmice. Prvi pogodak Kramarić je zabio u 64. minuti, a drugi gol u sudačkoj nadoknadi iz opravdano dosuđenog jedanaaesterca.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić opet blista, u dvoboju 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva zabio je dva pogotka za glatku 2-0 pobjedu Hoffenheima na domaćem teren uprotiv Darmstadta. K tome, Kramarić je u igru ušao tek kao pričuva u 50. minuti utakmice.
Prvi pogodak Kramarić je zabio u 64. minuti, a drugi gol u sudačkoj nadoknadi iz opravdano dosuđenog jedanaaesterca.
Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi hrvatski trener Niko Kovač, upisao je drugi uzastopni poraz, kod kuće je izgubio od Ingolstadta sa 0-2. Gosti su poveli golom Romaina Bregeriea u 26. minuti. Eintracht je u 56. mogao izjednačiti iz penala kojeg je izborio hrvatski napadač Ante Rebić. No, udarac Hasebea obranio je gostujući vratar. Neiskorišteni jedanaesterac gosti su kaznili u 69. minuti, a strijelac je bio Pascal Gross s bijele točke. Eintracht je skoro 50 minuta imao igrača manje, jer je u 34. minuti isključen stoper David Abraham. U 81. i Ingolstadt je ostao sa desetoricom na terenu.
Borussia Dortmund je lakoćom dobila Wolfsburg sa 3-0, a vodeći Bayern, koji je u srijedu u Ligi prvaka razbio Arsenal sa 5-1, u Berlinu je izvukao remi pogotkom Lewandowskog u šestoj minuti sudačke nadoknade (90+6). Hertha je bila u vodstvu od 21. minute kada je zabio reprezentativac BiH Vedad Ibišević.
Poredak: Bayern 50, RB Laipzig 42, Borussia Dortmund i Hoffenheim 37, Eintracht Trankfurt 35…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI