HOĆE LI KONAČNO BITI GUŽVA NA MAKSIMIRU? Evo koliko je karata prodano za utakmicu Hrvatske i Ukrajine

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativci već su vjerojatno zaboravili, zahvaljujući huliganima, kako je to igrati na svojem terenu pred publikom.

Nakon dvije godine hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će utakmicu na domaćem terenu pred svojim navijačima. Hrvatski reprezentativci već su vjerojatno zaboravili, zahvaljujući huliganima, kako je to igrati na svojem terenu pred publikom, pa su se valjda zaželjeli dobre usijane atmosfere s tribina.

Vjerojatno su se i navijači zaželjeli reprezentacije, barem onaj dio koji ne bojkotira utakmice nacionalne vrste zbog borbe sa vrhom HNS-a. Kad smo kod Saveza, čak su i oni malo popustili s visokim cijenama karata, ipak igra se na maksimirskom ruglu, a ne na kakvom velebnom izdanju, pa su cijene i više nego prihvatljive.

Na koncu, ono što je najvažnije, odaziv navijača na utakmicu Hrvatske i Ukrajine je odličan. Pet dana prije utakmice rasprodane su sve ulaznice za zapadnu donju (gornja ne zadovoljava kriterije) i istočnu tribinu, a ostalo ih je manje od dvije tisuće za sjevernu tribinu.

To znači kako ih je prodano više od 23 tisuće, a najavljuje se kako bi na jugu moglo biti oko dvije tisuće ukrajinskih navijača.

Maksimir bi napokon mogao malo živnuti, a jesu li te brojke koje se spominju realne vidjet ćemo u petak 24. ožujka u 20 i 45.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI