HOĆE LI DINAMO I CRVENA ZVEZDA ZAOŠTRITI ODNOSE KAO 1990. GODINE: A sve zbog igrača iz Vojvodine kojem Dinamu nudi puno

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Zaoštrilo je izgleda na nogometnoj relaciji: Zagreb – Beograd. Bolje rečeno, zaoštrilo je na liniji: Dinamo – Crvena zvezda.

Kao glavni protagnosti ove priče spominje se Zdravko Mamić, još uvijek šef Dinama iz sjene, siva eminencija, koji se od hrvatskog pravosuđa sklonio u Bosnu i Hercegovinu a zacijelo i dalje povlači bitne poteze. Uostalom, na nedavnoj Skupštini kluba se to i potvrdilo kada su mu svi zahvaljivali na učinjenom za klub.

Dakle, Dinamo želi angažirati još jednog srpskog nogometaša. Već ima dobrog Komnena Andrića.

Srpski portal Mozzartsport tvrdi kako je hrvatski prvak jako zainteresiran za mladog nogometaša Vojvodine Mirka Topića. Radi se o zadnjem veznom igrač koji igra za mladu reprezentaciju Srbije i stručnjaci ga ocijenjuju kao perspektivnog. Rođen je 2001. godine odigrao je tek desetak utakmica u srpskom prvenstvu i izgleda je mnoge menadžere, pa tako i sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, koji ga je, tvrdi se, uživo gledao Topića u Novom Sadu.

Ide se i dalje pa se navodi da su ljudi bliski Mirku Topiću u bili gosti Dinama na utakmici Lige prvaka protiv Šahtara.



Mozzartsport također piše kako Dinamo nema problema s dovođenjem srpskih nogometaša jer je led probijen sa spomenutim Andrićem, koji je na Maksimir stigao iz zaprešićkog Intera. Vojvodina se nada kako neće dobiti manje od dva milijuna eura odštete za Topića. Problem nastaje što ovog igrača iz Vojvodine silno želi i beogradska Crvena zvezda.

Koja, zacijelo, ne može Vojvodini platiti toliku odštetu. Pa će se ova priča sigurno i politizirati. Nije lako iz Srbije doći u Hrvatsku igrati nogomet, pa makar i za veće novce. Vidjet ćemo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI