Hoće li City pokvariti već dogovoreni posao Barcelone? I Guardiola želi Interovu napadačku zvijezdu!

Instagram

Lautaro Martinez, sjajni argentinski napadač i član milanskog Intera ove je sezone pokazao veliki kvalitet, samo je jedan od brojnih sjajnih napadača koji su došli iz ove južnoameričke zemlje. Za njegove usluge već je dugo zainteresirana Barcelona, svoje amenovanje dao je i Lionel Messi a i sam Martinez nema ništa protiv igranja sa svojim zemljakom u Barceloni. Martineza Blau grana vidi kao idealnu zamjenu za Luisa Suareza. No čini se da posao Barceloni mogao pomrsiti financijski “oslobođen”  Manchester City. Inter i dalje pregovara s Lautatom o boljem ugovoru, odšetna kaluzula je bila postavljena na 110 milijuna, no to Barcelona ni nitko drugi više ne želi platiti.

Barcelona uz novac nudi dvojicu igrača, Samuela Umtitija i Nelsona Semeda. No Inter nije previše trznuo na tu ponudu pa su krenuli u pregovore sa svojim argentinskim napadačem. Prema pisanju Calciomercata Inter Martinezu nudi dvostruko veću plaću nego dosad, približno pet millijuna eura.  No u sve se sad želi oslobođen kazne i mogućnosšću igranja Lige prvaka umiješati i Manchester City. Novac im nikad bio problem, a nakon razočaranja u domaćem prvenstvu ove sezone, slijede zasigurno nova ulaganja. Gazde su Pepu Guardilu omogućili 200 milijuna eura za kupnju igrača.

City je u sličnoj poziciji kao i Barcelona po pitanju napadača. Veliki Sergio Aguero, njabolji strijelac u povijesti Građana najavio je odlazak iz kluba. I upravo njegovog mlađeg sunarodnjaka i nadolazeću zvijezdu svjetskog nogometa u Cityu vide kao nasljednika Aguera.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI