HNS OBJAVIO CIJENE ZA DANSKU I AUSTRIJU: Navijači se vraćaju na oronuli Maksimir, evo koliko će te trebati izdvojiti

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatski nogometni savez objavio je detalje o prodaji ulaznica za utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije.

Priopćenje prenosimo o cijelosti:

“U četvrtak, 1. rujna s početkom u 14:00 sati počinje prodaja ulaznica za dvije preostale utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u okviru Skupine 1 unutar Lige A Uefine Lige nacija.

Nakon uspješnog lipnja, koji je zaključila pobjedama protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu, hrvatska nogometna reprezentacija u rujnu igra preostale dvije utakmice u skupini Lige nacija: protiv Danske na stadionu Maksimir (Zagreb, 22. rujna u 20.45 sati) te protiv Austrije na stadionu Ernst Happel (Beč, 25. rujna u 20.45 sati). Sa sedam osvojenih bodova nakon četiri utakmice, Hrvatska drži drugo mjesto u skupini te bi s dvije pobjede osigurala prvo mjesto i plasman na završni turnir Lige nacija koji će biti odigran u lipnju 2023. godine.

Prodaja ulaznica za navedene utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:



HRVATSKA – DANSKA (Zagreb, 22. rujna)
Cijene ulaznica u pretprodaji do 21. rujna:

Zapad dolje sredina: 200 kn (26,54 €)
Zapad dolje: 150 kn (19,91 €)
Zapad gore: 100 kn (13,27 €)
Sjever: 80 kn (10,62 €)

Tribina jug namijenjena je gostujućim navijačima.

Cijene ulaznica na dan utakmice:

Zapad dolje sredina: 250 kn (33,18 €)
Zapad dolje: 200 kn (26,54 €)
Zapad gore: 120 kn (15,93 €)
Sjever: 100 kn (13,27 €)

AUSTRIJA – HRVATSKA (Beč, 25. rujna)
Hrvatski navijački sektor: 250 kn (33,18 €)

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta za utakmicu Vatrenih u Zagrebu traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. Prodaja ulaznica za utakmicu Austrija – Hrvatska u Beču traje do 8. rujna u 12:00 sati.

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te da će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na ‘crnom tržištu’ s drugim podacima na ulaznici.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI