HNS NALJUTIO ZADAR I OCA HRVOJA ĆUSTIĆA: “Ne igrajte se imenom mog sina!”

nkzadar.hr

Na sjednici Nadzornog odbora kluba HNS-ovo ukidanje licence njegovu Zadru za 2. HNL u petak je prokomentirao i otac tragično preminulog igrača Zadra Hrvoja Ćustića i predsjednik NK Zadar Svetko Ćustić.

Zbog nedobivanja licence Zadrani su izbačeni u treću ligu, iako su sezonu u 2. HNL završili na osmom mjestu. Pitanje natkrivenih tribina i pomoćnog igrališta jedan je od detalja koji u postupku licenciranja kojega Zadrani nisu ispunili.

“Postoji jedna osoba koja ciljano radi protiv Zadra, a to je predsjednica komisije za licenciranje Ivančica Sudac. Ona mrzi sve što je zadarsko, laže i ona je isključivi krivac za cijelu situaciju. Ne znam iz kojeg je razloga nama rok u drugom žalbenom postupku istekao 16. svibnja u 14 sati, dok su četiri kluba, Hrvatski dragovoljac, Dubrava, Trnje i Cibalija svoju dokumentaciju mogli predati do 20. svibnja. I nisu točne tvrdnje da nismo odgovarali na elektronsku poštu odaslanu iz HNS-a. Također me čudi što je Izvršni odbor HNS-a na dan finala Kupa Hrvatske, odnosno svi nazočni bili su upoznati s ovim što govorim, ali nisu dobili valjanu informaciju od gospođe Sudac. Nemam što kriti, poslao sam joj SMS poruku kako je 2008. godine kad je poginuo moj sin Hrvoje Ćustić, izdala licencu, a zna se kakvi su uvjeti tada bili, međutim, nije mi odgovorila,”poručio je Ćustić.

Iz HNS-a je stigao odgovor isti dan.

” G. Ćustić je u današnjem obraćanju medijima nakon održane sjednice Nadzornog odbora NK Zadar izrekao niz uvredljivih, netočnih i vjerujemo utuživih tvrdnji na račun voditeljice Odjela međunarodnih poslova i licenciranja u HNS-u, Ivančice Sudac. Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje takav verbalni napad na gđu Sudac koji se može smatrati licemjernim. U klasičnom primjeru argumentacije ad hominem, g. Ćustić pokušava stvarne razloge zbog kojih NK Zadar nije dobio licencu za natjecanje u 2. HNL prikazati kao subjektivne stavove jedne osobe. Rastužuje nas činjenica da pritom ne bira sredstva, pa čak ni uspomenu na svog preminulog sina, što smatramo uistinu neprimjereni”. napisali su, a upravo je posljednja rečenica razbjesnila Ćustića i Zadrane te su na službenim stranicama odgovorili još jednim priopćenjem uz poruku: U sve dirajte, ali u Hrvoja ne! 



Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI