HAJDUK NA KRAJU OSTAO BEZ POBJEDE: Livaja načeo HSV, Vušković asistencijom spasio bivšeg prvaka Europe

Foto: Joško Ponoš/Cropix

Nogometaši Hajduka u drugoj utakmici na pripremama izgledao puno bolje. i. Protiv bivšeg prvaka Europe, a trenutno člana druge Bundeslige, HSV-a, odigrali su 2:2, pobjeda im je izmakla u samoj završnici.

Iako je HSV od početka utakmice izgledao bolje Hajduk je ipak poveo u 28. minuti. Golu je prethodila krasna akcija. Sahiti je petom na lijevom boku proigrao Krovinovića, koji je isprve dao za Livaju u sredinu koji je zabio za 1:0. NO vodstvo  Hajduka trajalo je samo pet minuta.

Nakon Davidovog udarca, koji je obranio Kalinić iako nije najbolje reagirao  centarfor HSV-a je pogodio za 1:1.

Hajduk je s novom momčadi ušao u drugo poluvrijeme te su novo vodstvo došli u 68.minuti.  Biuk je ubacio s lijeve strane, a mladi 19-godišnji  izlazni junior Ivan Ćubelić tek što je ušao u igru. Glavom je loptu gurnuo pored golmana i onda pospremio loptu u prazan gol.

Splićani su bili blizu pobjede, no bez nje su ostali dvije minute prije kraja susreta.U 88. minuti Mario Vušković, bivši stoper Hajduka i mladi hrvatski reprezentativac  bio je najviši nakon ubačaja iz kuta pa je spustio centaršut za Königsdörffera, koji je iz blizine pogodio za konačnih 2:2.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI