HAJDUK JE DO POBJEDE STIGAO U DEBELOJ SUDAČKOJ NADOKNADI: Pogledajte gol u 95. minuti

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hajduk je velikoj drami došao do bodova. Umalo je Hrvatski dragovoljac osvojio svoj premijerni bod, ali ipak se nije dogodilo.

Stefan Simić, češki reprezentativac u dresu Bijelih, zabio je u petoj minuti sudačke nadoknade.

I bilo bi čudno da je završilo remijem, jer igralo se gotovo stalno samo na jedan gol, ali eto Hajduk je na kraju preko drame došao do pobjede na gostovanju u Zagrebu.

Sjajni vratar Zvonimir Šubarić već je primao čestitke za sjajnu partiju, zaustavio je sve što je išlo u njegovu mrežu, činilo se da će ga Marko Livaja i suigrači dugo pamtiti, možda ga i sanjati.

A onda u zadnjem napadu, duboko u sudačkoj nadoknadi, u 95. minuti, 11. udarac iz kuta, na drugoj se vratnici našao Stefan Simić i zabio za veliko slavlje Splićana. Proključala je Kranjčevićeva, slavili su Hajdukovi igrači, navijači na tribinama, toliko su imali prilika, toliko puta bili blizu pogotku, bila bi uistinu velika nesreća da Bijeli nisu uzeli sva tri boda. Nisu uspjeli zabiti napadači, ali je stvar riješio stoper Simić.



Uoči tog napada sijevnula je i bomba, zatresla se i vratnica, na kraju je lopta završila u korneru, ali pao je gol, pa je i taj sjajan potez otišao u zaborav.

Akciju i gol pogledajte – OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI