HAJDUK DOVODI VELIKO POJAČANJE: Bivši kapetan Rijeke i dijete kluba vraća se na Poljud?

Srdjan Vrancic/CROPIX

Srebrni hrvatski reprezentativac Filip Bradarić blizu je dolasku u Hajduk! Vijest je to koju su prenijele Sportske novosti. 

Naime, Bradarić bi došao na jednogodišnju posudbu u Hajduk, jer se u njegovu klubu Cagliariju stvorila velika gužva u veznom redu. U klub je došao belgijski veznjak Radja Nainggolan, a na toj je poziciji i starosjedilac kluba Luca Cigarini, pa se očekuje da će Bradarić imati manju minutažu. Budući da će Cigarini vjerojatno odigrati još jednu sezonu za Cagliari, dobra je ideja da Bradarić ode na posudbu kako ne bi sjedio na klupi.

Sve je više priča kako će Poljud napustiti Hamza Barry, pa bi Bradarić tu došao kao idealna zamjena jer je ipak ponikao u Hajduku, a uz mladog Nejašmića, imali bi ubojit tandem mladog i iskusnog. Bradarić gaji simpatije prema Splitu, pa i zbog toga ovo ne bi bila loša ideja. Bradarić bi igrao, a kada bi Cigarini otišao, vratio bi se u Cagliari na svoju poziciju jer je zbog toga i kupljen. Ugovor mu istječe tek 2023. godine.

Bradarićeva karijera počela je u Hajduku, a 2015. godine prešao je u Rijeku. U klubu s Kantride proveo je tri godine, za to vrijeme postao je kapetan i osvojio naslov u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Bio je član hrvatske reprezentacije koja je lani osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI