HAJDUK AUTOGOLOM STIGAO DO POBJEDE: Gorica doživjela prvi poraz pod novim trenerom! Bijeli se sad okreću Dinamu

Foto: Pixsell

U 32. kolu HNL-a Hajduk je pobijedio Goricu s 1:0 nanijevši prvi poraz momčad iz Turopolja otkad ju je preuzeo Samir Toplak. Utakmica je odlučena autogolom Aleksandra Jovičića u 13.minuti. Josip Vuković šutirao iz voleja s 20-ak metara, a lopta je u bloku promijenila smjer od Aleksandra Jovičića i tako prevarila vratara Kotarskog te završila u mreži.

Nakon vodstva Hajduk je proveo cijelo prvo poluvrijeme tražeći drugi zgoditak i ako su Bili bili blizu drugog pogotka nisu uspjeli udvostručiti svoju prednost. Najbolje prilike su imali u 30. i 34 minuti.  Prvo je Mlakar jako loše šutirao u čistoj situaciji pa mu je Kotarski uspio obraniti, da bi Mikanovićev udarac Steenvoorden očistio praktički s gol-linije.

Hajduk je slično nastavio i početkom nastavka no kako gol nije pao igrači domaćina počeli su se nesvjesno povlačiti, Gorica se malo i otvorila ali nijednom nije ozbiljnije zaprijetila Lovri Kaliniću pa se Hajduk bez većih problema obranio i osvojio tri boda.

S ova je tri boda Hajduk zadržao treće mjesto i zaostatak od sedam bodova za prvoplasiranim Dinamom, s kojim iduće srijede  u Splitu igra odgođeni derbi iz devetog kola.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI