GORICA S DVA TORPEDA PRESUDILA DRAGOVOLJCU: Ostaju u borbi za peto mjesto s Lokosima

Foto: Ronald Gorsic

U prvoj utakmici 35.kola Gorica je u Kranjčevićevoj pobijedila Hrvatski dragovoljac 2:0. Gorica je sjajno otvorila utakmicu i povela već u petoj minuti. Sve je krenulo do greške napadača Dragovoljca Frigana koja je završila time da je Gorica preko  Golubickasa s loptom došla do kaznenog prostora domaćina a loptu je potom dodao do Fruka koji je s lijeve strane opalio iz prve pored nemoćnog vratara Dragovoljca Marića.

Nakon ranog vodstva gostiju utakmica je bila otvorena na obje strane, ali Gorica se činila bolja i konkretnija te su šanse za povećanje vodstva propustili Stojanovski i Caio. Drugo poluvrijeme također je prošlo u dominaciji, a Fruk je propustio veliku priliku za svoj drugi pogodak. No potom je utakmica riješena u 78. minuti. Nakon asistencije u strijelce se upisao Golubickas.

Tako je Gorica pobijedila nakon skoro mjesec i pol dana, dok su se Dragovoljci oprostili od prve lige na svojem terenu porazom. Gorica će prvenstvo završiti ili ne petom ili ne šestom mjestu ovisno o rezultatima koje postigne Lokomotiva u posljednja dva kola.

 

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI