GORICA DOVELA PRVO POJAČANJE: Iz nizozemskog Ajaxa im na posudbu stiže novi golman

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nogometni klub Gorica ima svoje prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu. Iz nizozemskog Ajaxa na posudbu u Veliku Goricu stiže reprezentativac Hrvatske do 21 godine, golman Dominik Kotarski. Gorica će na kraju sezona imati i pravo njegovog otkupa.

Iz Gorice je nedavno otišao dugogodišnji vratar Kahlina, a kao njegova zamjena dobrim se pokazao Ivan Banić.

Kotarski je u Ajax stigao prije tri i pol godine iz Dinama, no u Amsterdamu nikada nije zaigrao za prvu momčad.

“Ne mogu reći niti jednu ružnu riječ o Ajaxu i vremenu provedenom tamo. Radi se o velikom klubu i mogu priznati samo da sam puno toga naučio u posljednjih četiri godine. Jedino što mi je nedostajalo utakmica na top razini, a zato smo i odabrali Goricu. Vjerujem da je to sjajan odabir i za mene i klub, veselim se prvim utakmicama i s optimizmom ulazim u novu sezonu”, rekao je Kotarski na predstavljanju, prenosi VGdanas.

“Gorica je jako ambiciozna, što se potvrdilo i u posljednjim sezonama. Imaju i ambiciozne planove u budućnosti što mi se i sviđa. Drago mi je što sam dobio priliku i uvjeren sam da će ovo biti jako lijepa priča”, kazao je Kotarski.



Karijeru je započeo u Tondachu iz Bedekovčine, a s 11 godina prelazi u Dinamo. Prošao je i sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI