GOLUŽA NEKE DETALJE NE DEMANTIRA: ‘Da, rekao sam da je Željko Babić čudak, pa zar nije?!’

Goran Stanzl/PIXSELL

"Željko je bio moj pomoćnik i dobro znam koliko poznaje i voli rukomet, griješio bih dušu kad bih rekao da mi nije bio dobar pomoćnik", rekao je Goluža

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, posljednjih se dana spominje u kontekstu povratka na klupu kauboja. Šuška se da bi mogao doći  u paru s Linom Červarom te da bi zajedno mogli voditi Hrvatsku na Euru koji se 2018. godine igra upravo kod nas.

Međutim, službene potvrde za to još nema, a Goluža se u međuvremenu ogradio od nekih izjava koje su izašle u medijima.

“Žao mi je što je jedan novinar naš neformalan razgovor prenio kao ekskluzivni intervju i još puno toga nadodao”, rekao je Goluža za 24sata pa pojasnio:

“Da, rekao sam da je Željko Babić čudak, pa zar nije?! To nema nikakve veze s njegovim rukometnim znanjem. Uostalom, Željko je bio moj pomoćnik i dobro znam koliko poznaje i voli rukomet, griješio bih dušu kad bih rekao da mi nije bio dobar pomoćnik. On je pošteno radio svoj posao, ali sad kad kao izbornik zbog nekih izjava koje da pod pritiskom nakon utakmice tipa ‘sveti sedmi igrač’, okarakteriziran je u svim medijima kao čudak. O njemu kao treneru, rekoh, imam visoko mišljenje i žao mi je što nije uspio pobijediti Sloveniju i donijeti nam medalju”, rekao je Goluža za 24sata.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI