FOTOGRAFIJA S NOVIM PREDSJEDNIKOM HNS-A PUNO OTKRIVA: Evo kada Vatreni kreću u pohod na Svjetsko prvenstvo

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić održao je prvi sastanak s izbornicima Pletikosom, Dalićem i njegovim pomoćnicima Ivicom Olićem, Vedranom Ćorlukom te team menadžericom Ivom Olivari.

Kako je objavljeno na službenoj stranici HNS-a, glavne teme su bile predstojeće aktivnosti A reprezentacije.

U rujnu će Vatreni igrati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru i to protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

“Čestitke Stipi na novoj funkciji, ima našu potpunu podršku kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. HNS će kao i uvijek reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a vjerujem da će svoj maksimum dati i momčad na terenu”, rekao je Kustić nakon sastanka.

Kasnije je i Stipe Pletikosa izrazio zadovoljstvo novom funkcijom kao tehnički direktor A i U21 reprezentacija:



“Velika je čast i zadovoljstvo ponovno biti dio A reprezentacije. Zahvaljujem čelnicima HNS-a na ukazanom povjerenju i nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi. Radujem se novim izazovima i suradnji s izbornicima Dalićem i Bišćanom”, rekao je Stipe.

A fotografija sa sastanka otkriva kako će Ivica Olić i Vedran Ćorluka ostati pomoćnici, što je bilo pod znakom upitnika nakon Eura. Ponajviše se to misli na Vedrana Ćorluku, koji je napustio Lokomotivu iz Moskve zbog privatnih razloga, no čini se kako će ostati u stožeru izbornika Zlatka Dalića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI